keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

30.3.

Hyvää kevättä ihmislapset.
Ajattelin, että on pelkästään reilua päivittää taas kuulumisia ja kertoilla, missä bändi nykyään menee. Ollaan pidetty keikkataukoa jonkin aikaa ja tauko jatkuu vielä niin kauan kuin on tarvis. Ollaan juuri muuttamassa reenikseltä toiselle ja yritetään saada kunnon treenirutiini, paljon soittoa yhdessä ja mielellään toki myös erikseen.
Kovasti ihmiset on kyselleet, että missä on Stalingrad Cowgirls. Onko keikkoja? Onko uusia biisejä? Koska seuraava levy? Tähän asti oon saanu kierrellen ja kaarrellen vastailla, että no joo no ei no eeijooooj en tiiä, on kai jotain sillon tällön aina joskus ehkä.
Oon ite taistellu eräänlaisen ongelman kanssa jo kohta vajaan vuoden verran. Oon ollu mykkä, en oo pystynyt koskemaan kitaraan tai edes ajattelemaan biisienkirjotusta. Nyt oon täällä kuitenki kertomassa, että kolmas Cowgirls-levy on työn alla. Ainoo mitä tarvitsin oli tönäsy oikeeseen suuntaan ja sen sain. Tänä aamuna heräsin aikasemmin ku yleensä, keitin pannullisen kahvia, istuskelin auringonpaisteessa, polttelin tupakkaa ja soitin kitaraa ja huomasin, että ei pelota enää! (Synnytyksenjälkeinenmasennus) Meidän toisen levyn julkasun jälkeen oli outoa, ei oikein tienny missä pitäis olla ja mitä pitäis tehdä. Mut silti oli olo, että jotain pitäis Tehdä. Eikä silti osannu, tienny. Ja nyt mä sain inspiraation takasin. Kaks hassua päivää ja se oli siinä, mä tajusin monta asiaa kirjottamisesta ja nyt oon taas niinku uus ihminen. Kai keväällä on myös jotain tekemistä asian kanssa. Auringonpaiste ei haittaa kyllä yhtään.

Kyllä tuli avauduttua, ei onneks liikaa.
Mutta nyt taas tapahtuu :)

Enni.

3 kommenttia:

Sveduhomo kirjoitti...

Avautuminen on hyvä! Anna palaa nyt vaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Synnytyksenjälkeinenmasennus ois hieno nimi biisille!

Anonyymi kirjoitti...

-06 heinäkuussa sodiksessa tj0 bändinä, siitä asti iha inlööv. :)

sole tyär mikhän, ottaa oman aikansa ja tekee musaa ku tuntuu siltä! tsemppiä :)