lauantai 15. tammikuuta 2011

Hyvää päivää kaikille tasapuolisesti.

Oli yööö. Mä sanoin Bolanille älä lyööö.

Moro. Oon nyt taistellu hetkisen aikaa täällä Helsingissä tämän lumen ja jään kanssa. Hennan kanssa ollaan vähän naureskeltu (no ei tämä kyllä enää ees naurata) tätä talvea. Sallassa oli aina kylmä. Oli aina vitusti lunta ja pakkasta. No, eip oo enää. Se pakkanen ja lumi seuras meitä perkeleitä tänne Helsinkiin. Tämä on ikävää.

Yritetään säätää treenistä meille nyt jo vaikka kuinka monetta kertaa. Torstaina ku olin röökillä Henna seuranani tuolla Bäkkäribaarin ulkopuolella, tuli pari ukkoa höpöttelee ja siitä saattais kans aueta reeniksen ovet meille. Menee vaan niin vaikeaksi yhen treenikämpän löytäminen. Ja sitte ku löytyy, tulee ongelma vuokranmaksun kanssa, ko meillä on tuo osakeyhtiö ja sen pitäs ne maksaa mut mitenkä. Pitäis ottaa puhelu ihmiselle, joka tietäis. Kuka tietäis?

Tänään me soitetaan Bar Bäkkärin yläkerrassa eli Green Roomissa Karrin synttäreillä puol yhentoista (tai yhentoista) maissa erikoissetti. Tai no, se on vaan vähän lyhyempi ja rennompi ja jotain ylläriä on kans... Joululomalla Sallassa kerettiin nimittäin käydä vähän soittelemassa vanhalla reeniksellä ja aateltiin siellä sitte reenaa jotain kivaa tuonne Karrille. Tulkaa ihmeessä sinne pyörimään, ois mukavaa.

PS. Keikkarintamalla tulee nyt olee hiljasta. Tarkotus ois kerranki ottaa kunnolla aikaa uusiin biiseihin ja ennen kaikkea TREENAAMISEEN.

//Enni

2 kommenttia:

Rob McKenna kirjoitti...

Ahaa, tämä säätila ei johdukkaan ilmastonmuutoksesta,auringonpilkuista eikä tuhkapilvistä. Talvi ei vaan suostu asumuseroon teistä. Jos ei tämä pakkanen lopu ennen juhannusta niin saatte luvan etsiä treenikämpäksi savimajan Saharasta!

Def Lefard kirjoitti...

Loistavaa, että toitte talven tänne etelään! Ei sitä loskapaskaa ja vesisadetta olisikaan enää kestänyt. Tattista vaan, tytöt!

ps. mun vahvistussana tähän kommentiin on styper. Himputti ku yks kirjain puuttuu välistä, olis aika raamatullisen ampiasasuinen kommentinvahvistussana siinä tapauksessa :D