perjantai 10. syyskuuta 2010

syyskuun tunnelmia.

Tervehdys taas,
ajattelin kirjoittaa vähäsen kuulumisia.

Kesä meni lujaa ja nopsaan, vaikkakin keikkoja ei kauheasti tullut soiteltua. Riinan treenikompastus oli ikävin juttu, mitä koko kesänä kerkes tapahtua. Sen vuoksi liian monta keikkaa jouduttiin perumaan ja koko bändi kerkes lähinnä keskittyä vain lomailemiseen. Itsekin pidin "ansaitun tauon" biisinteosta. Mun mielestä kesällä on kamalan vaikeaa istahtaa alas kirjoittamaan, vaikkakin biisi-ideoita tuli hurjasti. Alkukesästä kirjoittelin ja äänittelin jotain ylös, olinhan turhankin innoissani muutostani Helsinkiin ja kaikkien jutskien lutviutumisesta oikeisiin uomiinsa. Aattelin, että perkele ei näistä kivoista jutuista oikein osaa kirjoittaa. Joten odottelin. Ja odottelin. Nyt syyskuun aikana on monesti autonratissa tullut mieleen laineja, joita vois käyttää biiseissä. Tottakai pientä syysmasistelua on ilmassa, mikäs vois olla siistimpää, nimittäin pieni melankolia synnyttää parhaat biisit. Ostin myös tosi siistin kirjoituskynän (!!) ja aattelin palata juurilleni ruutuvihon ja kynän parissa. Mulla on vielä tallessa vihkoja, joihin kirjoittelin ekan ja tokan levyn sanoja, niitä oli hauska lueskella ja katella mitä kaikkea oli tullut sitten äänittelyjen mukana muuteltua.

Ja minä rikoin kitarani. Tai siis en mie ite sitä rikkonut. Kesällä Kaapelitehtaalla oli ollut jotain kosteusvauriohommia ja siellä oli esimerkiksi rumpuloisia homehtunut aika kiitettävästi. Meidän kamat oli ihan ok, Hennan bassokeisit oli vaan ottanu kosteutta vähäsen. Ei soittimet onneksi. Avasin kitaralaukun ja tutkailin tuota Musamaailmasta hankkimaani Tokain Lessua, "ihan ok, ei tälle oo käyny mitään. Vähän tuntuu kostealta, tai sitte vaan kuvittelen". Ja käänsin kitaran nurinpäin. Kaulassa oli helevetinmoinen halkeama. Vitutti, ainaki sen parin sekunnin ajan. Se oli sen verran iso palkeenkieli, että oisin huomannu sen ite edellisissä treeneissä, jos se ois itellä menny hajalle. Nyt vaan sitte mietityttää, että miten helvetissä se on voinu siihen tulla. Se on ollu kovassa keisissä hyvin tuettuna, en oo heitelly sitä mihkään enkä kolautellu muutenkaan. En oo vielä saanu vietyä sitä korjaukseen, ku en uskalla aatella tuota rahahommaa. Artisti maksaa, tottakait, mutta kön sitä rahnaa ny ei vaan tällä hetkellä oo. Ja syyäkki vois jotain. Mutta pakko kai se on viedä korjaukseen, tai vaihtoon, tai roskiin, tai mihin vaan. Onneks on paljon tuttuja, jotka voi tässäki asiassa auttaa. Ite ku oon niin auttamattoman huono kaiken tekniikan kans.

Huomennahan meillä ois Helsingissä Virgin Oil Companylla keikka, meidän setti alkaa siinä puolenyön maissa. Helsingin keikasta onkin aikaa. Oisko juuriki ollu se Loose viimeks, ja siitähän nyt on jo aikaa. Meidän kakkossinkku on ootellu jo hetken aikaa julkasua ja nyt se saadaan sitte ulostettua. Levyltä valittiin pallaadi 911 toiseksi sinkuksi, ko eihän meillä juuri noita hitaita oo radiosoittoon koskaan kokeiltu. Se on mun mielestä ihan hauska ajatus, kolmantena vois lyödä jonku reippaan rallin taasen. Babygirliin on kerinny jo vittuuntua, mutta oli kyllä pirun siistiä, että se keikkui Yleäksän Himotuimmissa niinkin pitkään. Aivan loistavaa. Iso kiitos äänestäjille, varmastikki Cavalryn tyypit on taas ollu isosti mukana. Aivan paras ! Muistakaahan liittyä mukaan meijän ratsuväkeen, jos kinostaa. Eikä tartte etes kinostaakkaan. On mukava tuntea kuuluvansa johonki...... Hehhe.

http://www.stalingradcowgirls.com/cavalry-forum/index.php
Tosa o tuo lingi.

Mitäs muuta. Loppuvuodeksi Juoni on vähä juoninu keikkaa tuonne Suomen ulukopuolelle kans, Ruotsia ja Norjaa ja Saksaa ja mitähän kaikkea. Jätkä on ihan sekasi, onneks. Minusta on mukava päästä puhumaan taas tuhatta eri kieltä yhessä lauseessa. Toivottavasti keikkoja kuvataan ja heitetään taas youtubeen, että ihmiset pääsee piikittelee minua ja minun multilanguageskillssejä. Hohhoi. Vois alkaa miettiä noita välispiikkejä etukäteen. Kirjottaa ne vaikka paperille. Tai jumalauta MacBookille ja sitte vois olla masee ja roudaa lavalle omenakoneen ja lyyä rillit päähän ja nostaa kitara kainaloon asti ja soittaa äsgeellä. Aattelin muuten huomenna soittaa Virginissä SG:llä. Mulla haluttais ehkä ostaa uus kitara. Soitin Lahden Jazztorilla poekakaverin Lessulla, valkosella. Samantyyppinen ko mulla oli se ega Gibsoni, mutta tuo oli Tokai ja siinä oli ne maseet mustat reunanauhat (noniinpäniin..... koittakaa saada selko). Sillä oli kivaa soittaa ja se näytti kans mukavalle. Ehkä seuraavaksi hyökkään taas valkosen lessun itelle! Pitää oottaa eka pari vuotta, että saa rahnaa. Lahjotuksia otetaan vastaan.

Mitäpä tuota muuta! Ei mittää, nähään keikoilla.
Pitää kyllä mainita, että oon ollu taas ihan töttöröö näillä edellisillä keikoilla. Lahessa, Oulussa... Ainaki Oulun setin aikana meinas taas kakka tulla housuun ko huomasin että Artzzzi ja Zanna oli sielä ja jotain muutaki porukkaa, ihan älytöntä. Noinki pitkiä välimatkoja pyöritään vaan kattomassa joku hassu keikka. Ihan outoa. Mutta tosi tosi tosi isoa sydäntä vaan jokaiselle, joka tukee tavalla tai toisella tätä meidän pientä harrastusta <2333242

Toevoopi ENNI:

3 kommenttia:

Havuviulu kirjoitti...

Ku tuutte Heinolan seudulle ni voisit vetää rallin tai pari mun Vintagella. Jättäsit siihen sormenjälkesi niin pyhittäisin koko lankun ja ripustaisin seinälle.
Keräämään nostalgista arvoa :)

svedu kirjoitti...

Eihän tossa nyt kirjotusvirheitä liiaksi ollu. Ja pääsen jotain keikkaa kattomaan vasta sitte seuraavaks On the Rocksissa, että siihen asti pitää ootella. Ja kato, ei yhtään huutomerkkiä eikä hymiötä. Nii, ja hätistelkää kaikkia, että sais sen uuden sinkun pihalle pian. On sentään mun lempparibiisi. t. koira

Piuhoilla kirjoitti...

Älkää vittuuntuko vielä, minimakingoffi tuli ulos!
http://piuhoilla.blogspot.com/2010/09/girls-girls-girls.html