tiistai 6. heinäkuuta 2010

SÄHKÖSHOKKEJA SUVIYÖSSÄ

Ihanan helteistä heinäkuun kuudetta muruset! Oon heränny ennen kasia ja hoidellut vähän rokkijuttuja näin kotoota käsin. Eli huomenna alkaa Stallareilla ihan toden teolla tän kesän keikkahommat! Kello 11:30 meikä rantautuu Helsinkiin ja puolen päivän aikaan starttaa valkonen sprintteri Kaapelitehtaalta!

Suuntana meillä on siis Karjalan Prikaati Vekaranjärvellä. Ihana päästä soittamaan sotapojille pitkästä aikaa ;) Hassua tosin, että alkaa siitäkin hommasta kadota hohto, kun suurin osa intissä olevista on mua jo pari vuotta nuorempia! Kyllä sitä neljä vuotta sitten vielä katteltiin sillä silimällä vormujen perään :D

Illalla sit huristellaan takas Helsinkiin yöpymään ja viettämään yhtä välipäivää. Mitäs kivaa me keksittäis? Meitä saa hakee leikkimään! Perjantaina sit rokki soi Porissa, Finn Hits-festareilla ja lauantaina pistetään Aitoon Kirkkarit sekaisin!

Hei ja arvatkaas mitä! Just kolahti postista sisään TAMK:in kirjekuori! Aamulla tuli jo viesti et mut on hyväksytty opiskelee hoitsuksi. Hieno fiilis, jutut rupee järjestyy. On keikkaa, on opiskelupaikka, on huippu kämppä, on mies ja huippuja ystäviä, on kesä! Nyt ei sit auta muuta ku lähtee rantsuun nauttimaan auringosta ja uimailemaan!

Nähdään keikoilla!!!

Piis & lööv!

-Riina

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Laittakaa Soomi sekasin!!! Uus vide o on kiva mut ehkä leikattu "tiukkaan"
Se on ansta tehokeino mut voi käydä myös rasitteeksi jos se toistuu koko ajan.

r0känroul vaan.

Eino-setä