perjantai 2. huhtikuuta 2010

SHOUT.

MOI! Tässä ei kyllä ois nyt yhtään aikaa päivittää, mutta mä aattelin kuitenkin kirjaa ylös juttuja, ennenku unohdan. Eli eilen aloitettiin keikkailuhommat taasen, paikkana oli Tavastia ja me toimittiin siellä Michael Monroen bändin lämmittelijänä. Hieno fiilis oli keikalla ja tupa oli täynnä - tottakai kun niin iso juttu on tuo Monroen uus bändi. Testattiin tyttöjen kans uusia biisejä keikalla ekaa kertaa, puolen tunnin settilista oli siis:

WALK OVER YOU
FRIDAY NIGHT (PERJANTAIN JA MAANANTAIN VÄLINEN YÖ)
BAD LUCK
FOOL
IT'S NOT OVER
BABY GIRL
YOU WON'T GET IT

Tänään soitetaan öbaut samantyyppinen setti, WALK saattaa vaihtua johki muuhun ja FOOL vaihtuu ilmeisesti 911:een. Tätä iltaa on odotettu kyllä kovasti, nimittäin paikalle saapuu iso lössi Cavalrya. Eilen oli keikkaa piristämässä eturivissä pari Cavalrylaista kans, mutta tänään juhlitaankin sitten isosti. Eilen jännitti, tosi paljon, ja se näkyi keikalla. Se harmittaa nyt aika kovasti, mutta me ollaan päätetty, että anteeksipyytelyt saa loppua tähän ja tänään vedetään täysiä. Eihän siinä muu auta! Plus että näin hienoa tilaisuutta ei tuu taas aikoihin, kyllä nää Monroe-lämppäykset kuuluu isojen juttujen top vitoseen meillä.

Baby Girl -sinkku on siis YleX- ja Radio Rock -hommeleissa näytillä, joten äänestelkäähän kovasti, että saadaan sinne lisää kamaa soittoon vielä joku päivä! Viikon päästä kuvataan musavideo Baby Girliin ja sekin tulis siis jotenki kohta ulos juutuubiin ja telkkareihin, toivottavasti. Sei oo vielä ihan satavarma kuvauspäivä, mutta ainakin alustavasti näin on kateltu.

Paljon tapahtuu,
pysytään tutkalla!

Mää alan nyt laittaa tukkaa, että pääsen liikahtaa Tavastialle joku päivä.

//Enni.

Ei kommentteja: