keskiviikko 21. huhtikuuta 2010


Moi vaan henkilöt! Elikkä päivittelin juuri tuonne stalingradbitchezz.blogspot.comiin näitä kuvia musavideonkuvausviikonlopulta. Aattelin lyödä nää nyt tännekki, ettei tartte seilaa kahden blogin väliä. Pyrin muutenki päivittelee niin, että molemmissa blogeissa ois öbauttiarallaa samoja juttuja. Toivottavasti nuo muutki tytöt tässä kohtapuoliin innostuu päivittelemään näitä blogeja, tää on vähän nihkeetä yksin. Tai no, en sanois välttämättä että nihkeetä, mutta varmaan teitä kiinnostaa kuulla muidenki kuulumisia.

Toivottavasti tuo Kiinan keissssi jotenki selkenee. Näyttää pahasti siltä, että tuhkapilvi uhkaa meidän pikkuturneeta aika lähellä jo. Ja jos se yks toinen vuori meinaa ulostaa sitä tuhkaa ja mälliä kans nii mää meen ja lyön sitä kivikasaa nenuun. Onhan tää vähän perseestä. Miettikääs, kuinka ihmisolento on sitte polvillaan tuon luonnon edessä. Ei voida vaikuttaa siihen _mitenkään_. Hyvä opetus tavallaan, mutta kovastihan tuosta vahinkoa tulee. Toivottavasti me nyt päästäis kuitenkin siellä Kiinassa käymään mutkat, kovasti ollaan reissua odotettu ja töistä on palkattomat anottu.

//Enni.
2 kommenttia:

Beats and Styles kirjoitti...

Eddaan täällä just videotanne ja hyvältä näyttää! Eiköhän se huomenna ole ready. Sorry pieni viive, oli vähän hässäkkää ton kovalevyn lähettämisessä tänne Ameriikan Yhdysvaltoihin! Diggasin muuten teidän pääsiäisbiisistä!

Kustin veli Jaakko

STALINGRAD COWGIRLS. kirjoitti...

Ei mitään onkelmaa tai hätää, jännä nähä mitä sieltä tullee takasten! Hyvä judu!

Pääsiäisbiisi onki harvinaista herkkua.