lauantai 13. helmikuuta 2010

FINAL .

JAA MORO.

Olemme juuri nyt täällä studiolla ja ajateltiin tehä levy loppuun NYT. Ei siis huono laisinkaan. Enää puuttuu vähän. Hyvin vähän. Eli 911 laulut, ylimäärähärpättimet ja sitte BADLUCKIN kertsit ym. Ja jotain muuta juttuja, pikkujuttuja vaan. Olo on aika jännittynyt. Hämmentynyt jopa! Parin vuoden raasto alkaa olla pikkuhiljaa purkissa. Juurikin ääniteltiin FOOLiin kitarateema introon ja nyt Henna alkaa stemuleita hiomaan samaiseen kappaleeseen. Homma on edennyt siihen pisteeseen, että POJOING POIS ALTA. Levyn nimi on keksitty! Kannet kasautuu. Kiitoslistat on kirjoiteltu (heheheheheheh) ja muuta mukavaa.

Äänitysten ohella ruoditaan Riinan dieettiä, joka on ilmeisen tehokas. Hennan kanssa mietitään, josko sitä itekki alkais. Tai no, eihän tässä nyt niin pahasti olla päästy repsahtamaan vielä, kun syödään kunnolla ja kohtuudella, mutkun kiinteytymisprosessi pitäis saada käyntiin. Sehän vaatis tietty jotain fyysistä duunia, eli kävely/juoksulenkkiä tai muuta. Perkele. Siinä tulee hiki... Muuten ok.

EN MALTA ODOTTAA! Siis levyä. Ja keikkoja! Oispa mukava päästä lavalle pitkästä aikaa. Pitää vielä piettää semmoset uuden setin reenit ja käydä vähän läpi rakenteita ja stemuleita ja muutenki kaikkia EFEKTEJÄ. Tai no, minä ainaki haluan päästä mahollisimman vähällä kamahifistelyllä, mut pakko kai tässä on jotain muutaki ku säröä alkaa hommailemaan jostain. Ois vähän turhan tasapaksut keikkasetit, kun uudella levyllä nyt kuiten on haettu myös vähä muutaki ku sitä julumettua särömattoa. Pääsee vähä VIILISTELEMÄÄN. KU HAKEE JOTAIN JÄÄTÄVÄÄ KOORUSTA TAI MUUTA. No emminä tiijä. Vittu, ahistun kaikista vitun pedaaleista ja muista. Enkä osaa painaa sitä samalla ku soitan ja laulan. Ihan liian monta asiaa tehtäväksi tyttölle.

Riina aiko tilata Thomannilta immenkalvon.

//Enni.

3 kommenttia:

Svedukki kirjoitti...

Jümäläütä!

Havuviulu kirjoitti...

Haa, kohta sen siis saa... Eikös se stage o aika hyvä kunnonkohottaja?

Vai on Thomann laajentanu valikoimiaan... Pitäisköhän tilata vara-esko...

STALINGRAD COWGIRLS. kirjoitti...

thomannilta saa lähes kaikkea.

stake on hyvä paikka kohottaa kuntoa! mutku ei oo tullu viime aikoina vierailtua staaken puolella... :( kohta sitä saa.