maanantai 11. tammikuuta 2010

sometimes love's better off dead!

NO PÄIVÄÄ. Mie luulin, että joku oli jo kerenny kirjottelee noista edellisistä studiosessioista, mutta eipä siellä kuvien ja tuon hämärän videon lisäksi ollutkaan mitään. Ehkä muutaman rivin tähän nyt taas sävellän.

Elikkä joululoman loppu vierähti studiohommissa, ehdittiin siellä kolmisen päivää taas pyöriä. Tehtiin vokaaleja (liidejä+stemmoja) ja kitaroita ja koskettimia. Vähän kasattiin ajatuksia levystä ja muutenki höpöteltiin kaikkea aiheeseenliittyvää. Minua vähän jänskättää vielä sellanen asia, ko levyn nimi. Mitäs fiddua, sitä ei oo vieläkään. Ajatus, aihio, ydinjuttu on jo kyllä kaikilla tiedossa ja mielessä, mutkun. Sen ympärille, tai sen tiimoilta on vähän hankala mitään mukavaa, järkevää saada. NIMI. Voi elämä... Ja just kohtapuoliin sen tarttis olla jo mietittynä.

Koko ajan siis lähestytään julkasuhetkeä. Vielä on jännät fiilikset siitä, mitä tästä nyt oikein tulee. Kova on halu taas keikoille, erityisesti nyt uusien biisien kanssa. Mutta sitten taas jännittää se, miten yleisö ottaa tän uuden matskun vastaan. En usko, että tää niin kamalasti eroaa vanhasta. Asioita on ehkä ajateltu enempi, kehitystä on toki tapahtunut. Ja se on hienoa. Silti sitä aina kuitenki vähän varauksella esittelee tuotoksiaan muille, erityisesti kun kyse on omista biiseistä. Sama ku oman päiväkirjansa julkasis koko kansalle luettavaksi.

Mutta silti luotto on kova, se ylettää kaiken epävarmuuden yli!

Pakko kai se on töihin lähteä,
muokkaamaan pieniä mieliä.

//Enni.

Ei kommentteja: