sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Joulujen jälkiin...

Katohan... Joulut on pikkuhiljaa ohi ja uutta vuotta ootellaan aika innolla, tottakai. Suunnitelmissa olisi hieman juhlistaa taas kerran vuoden alkamista. Vuoden 2010 ekana päivänä liikahdamme Hennan kanssa Helsinkiin päin studiohommiin. Pian alkaa nimittäin viimeiset studiosessiot olla käsillä. Jännää tekee, kun ei tunnu olevan läheskään tarpeeks valmista vielä. Täytyy painaa sitte ihan urakalla ku äänitystiloihin taas pääsee.

Hullua ajatella, että vuos sitten uudenvuoden tienoilla juhlittiin Rovaniemen Tivolissa. Meillä alkoi silloin "keikkatauko", heh, joka ei sitten kuitenkaan ihan pitänyt. Nyt on keikkataukoiltu kuitenki kesän jälkeen ihan kunnolla sitten, hieman mieli tekee jo lavan puolelle pyörimään. Uudet biisit ja uudet suunnitelmat ! Levyn ilmestyttyä ois keikkahommia Suomen lisäksi ainakin Kiinassa ja Jaahpanissa, jos plääni on vielä sama ku viimeksi. Tiiä sitten, tarttisko näistä huuella vielä mihinkään, ku levyki on vähän siinä ja siinä tuloillansa. No, toivottavasti pysytään aikataulussa ja saadaan kaikki hommat kuosiin pian.

Kyllä me ehkä vähän käytiin kuitenki soittelemassa tuossa joulun tienoilla. Siis esiintymässä. Tai no. Meillä nimittäin Hennan kanssa oli pienet akustiset vedot paikallisen hotellin ravintolassa jouluaattona ja -päivänä. Ei me SC-matskua siellä soitettu ollenkaan, vaan lähinnä jotain klassikoita ja joulurallatuksia. Reilu pari tuntia viihdytettiin ruokailevia turisteja. Ite soittelin pianoa ja lauloin ja Henna laulo kans. Oli ihan hauskaa soittaa välillä taas tuommosta iiisimpää musiikkia, melkein vois sanoa jopa ihmisystävälliseksi musiikiksi.

Ei kai erikoisempaa täältä pohjoosen rintamalta.
Palaillaan sitte ku on jotain kerrottavaa!

//Enni.

2 kommenttia:

Havuviulu kirjoitti...

Nii koskas sitä levyä on lupa odottaa saatavaksi?

STALINGRAD COWGIRLS. kirjoitti...

ei oo lupa odottaa vielä ku ei oo hommat purkissa, nii ei uskalla sanoa vielä minkäännäkösiä päivämääriä! puhutaan nyt kuitenkin lähikuukausista.