keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Terveisiä Suomen rokkipääkaupungista!

...eli siis Tampereelta ;) Meikä käyttää nyt ekaa kertaa tätä Blogspottia, enkä oo tosiaan pitkään pitkään aikaan kirjotellu mitään järkevämpää tekstiä mihinkään, eli vähän tää on vielä hakusessa. Mutta eiköhän tämä tästä. Jos innostuis noista tulevista studio- ja treenipäivistä sitte kertoilee teille vähän enempi.

Enni on jo kirjottanu noista edellisistä nauhotuksista, niin en rupee niistä mitään sen kummempaa naputtelemaan. Sen verran voin kuitenki paljastaa, että ite ootan kyllä tosi hyvillä fiiliksillä valmista matskua! Jyrki on pistäny meiät tosissaan tekee töitä ton levyn eteen. Ja sit ku vielä tuntuu että soitto kulkee aivan pirun hyvin, ni mielellään näkee oikeasti kunnolla vaivaa ja vähän rääkkää itteään siellä rumpusetin takana :)

Vuoden vaihteen jälkeen sit alkaa tapahtua. Täytys vaan malttaa odottaa sinne asti... Toisaalta, aika kuluu kuitenki niin perkeleen nopeesti, että kohta sitä taas havahtuu ajatuksiinsa keskellä yötä jossain päin maailmaa sillai et "jaha, tässä sitä taas mennään" !

Tässä oli siis mun SC-blogin avausteksti. Palataan asiaan ens viikonlopun styydiösessioiden jälkeen! ;) Rok rok!

-Riina

Ei kommentteja: